DIRE STRAITS EXPERIENCE – Featuring Chris White

TICKETS (Klik hier)

Op vrijdag 17 mei 2024 geeft The Dire Straits Experience, Featuring Chris White, former member of Dire Straits, een concert in de historische Lasloods in Vlissingen. Het concert maakt deel uit van de ‘Shiver in the Dark’ – World Tour 2024-2025.

De aanvang van het concert is om 20.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. De kaartverkoop begint op vrijdag 25 augustus a.s. om 10.00 uur via www.ntk.nl Er zijn uitsluitend staanplaatsen.

The Dire Straits Experience heeft eerder uitverkochte concerten gegeven in Vlissingen waarvan het laatste concert in 2019. De band wordt wereldwijd gezien als het beste sinds The Dire Straits.

The Dire Straits Experience weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent.

De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

TICKETS (Klik hier)

In de media
“Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug.”  (Cultuurselect) 

“Ondertussen was wel duidelijk dat dit een avond zou worden waarop er met de precisie van een Zwitsers uurwerk, met voelbaar speelplezier, intens en virtuoos gemusiceerd zou worden (…) The Dire Straits Experience staat als een huis.“ (Rootstime)