17 Mei 2024 | 19.00 - 23.00 uur

DIRE STRAITS EXPERIENCE – Featuring Chris White

TICKETS (Klik hier)

Op vrijdag 17 mei 2024 geeft The Dire Straits Experience, Featuring Chris White, former member of Dire Straits, een concert in de historische Lasloods in Vlissingen. Het concert maakt deel uit van de ‘Shiver in the Dark’ – World Tour 2024-2025.

De aanvang van het concert is om 20.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. De kaartverkoop begint op vrijdag 25 augustus a.s. om 10.00 uur via www.ntk.nl Er zijn uitsluitend staanplaatsen.

The Dire Straits Experience heeft eerder uitverkochte concerten gegeven in Vlissingen waarvan het laatste concert in 2019. De band wordt wereldwijd gezien als het beste sinds The Dire Straits.

The Dire Straits Experience weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent.

De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

TICKETS (Klik hier)

In de media
“Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug.”  (Cultuurselect) 

“Ondertussen was wel duidelijk dat dit een avond zou worden waarop er met de precisie van een Zwitsers uurwerk, met voelbaar speelplezier, intens en virtuoos gemusiceerd zou worden (…) The Dire Straits Experience staat als een huis.“ (Rootstime)

Woensdag 11 Oktober 2023 | 13.00 - 18.00

DARE2CARE EVENT

Geen kraampjes waar flyers uitgedeeld worden maar door leuke activiteiten ervaren wat werken in zorg en welzijn is. Van een levensgrote versie van Dokter Bibber, die medische precisie toont tot een uitdagende escaperoom die teamwork benadrukt in noodsituaties. Op woensdag 11 oktober organiseren Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties het Dare2Care Festival in de Lasloods!

Of je nu een scholier, herintreder of zij-instromer bent, het Dare2Care Festival is voor iedereen die geïnteresseerd is in de zorg- en welzijnssector. Door verschillende activiteiten kan je kennismaken met zorgorganisaties en het werk in zorg en welzijn.

Meer info: https://viazorg.nl/dare2care

Zaterdag 11 November 2023 | 21.00 - 04.00

Groove to Chill: 20 Jaar

TICKETS (Klik hier)

★ Benny Rodriques ★ Michel de Hey ★ ON/OFF ★ Kajan Chow ★ Perry van den Vrede ★ Joeri Versluis ★ Robut Schruns ★ Richard Dekker ★ Dirty Brown Visuals

House | Tech-House | Techno

Vrijdag 22 December 2023 | 19.00 - 02.00 uur

Het Early Kerstfeest

TICKETS (KLIK HIER)

Het Early Kerstfeest (SOTH). Begin de feestdagen ouderwets gezellig op vrijdag 22 december in de mooie industriële Lasloods Vlissingen met oa:

LUNA -PANIC
Demon – Killa-B – X-Fade
The Mechanic – MC JEFF
Dirty Brown Visuals

Datum: 22-12-2023
Tijden: 19.00 – 02.00 uur
Toegang: € 12,50 (Early Ravers ticket)
Tickets: https://ticketaccess.nl/events/het-early-kerstfeest-soth/

24 December 2023 | 21.00 - 03.30 uur

Het Foute Kerstfeest 2023

TICKETS (Klik hier)

Het Foute Kerstfeest is het grootste en gezelligste Kerstfeest van Zeeland.

We vieren dit wederom in het mooiste feestpaleis van Vlissingen; De Lasloods!
En natuurlijk mogen jullie bij dit spektakel niet ontbreken; onze Foute Vrienden!

* Goed foute dj’s en artiesten
* Knallers/acties en eigenaardigheden
* Foute deco
* Special FX
* Goede dranken en foute dranken
* Lekker eten
* Gratis parkeren

Minimum leeftijd: 18 jaar