Reserveren

Om u hierover zo snel en gericht mogelijk te kunnen informeren, willen we u vragen onderstaand contactformulier in te vullen.


LET OP: uw reservering is pas denitief nadat we u een bevestiging hebben gestuurd. Deze kan in je spambox terecht komen, dus houd dat in de gaten.

Louws in your House. (UITVERKOCHT)

Bestellen is niet meer mogelijk.

Chef Louws in your house! Vanaf nu haal je het unieke Lasloods diner in huis.  We blijven dicht bij ons concept. Het menu bestaat uit 9 gerechten: voor, hoofd en dessert. Vis, vlees en vega. Alles uniek en vers.

Al het kookwerk is voorbereid door team Lasloods, met de video-instructies of video-instructies-VEGA van de chef erbij zorg je in een paar eenvoudige stappen zelf voor de finishing touch. Je kan additioneel ook kiezen voor ons zelf gemaakte desembrood en de chef’s keuze voor een mooie wijn erbij.

Wat heb je verder nodig?
Je handen, een koekenpan met olie (of een frituur/airfryer) en een magnetron (of een oven). Wat kaarslicht en een fijn muziekje.

Je kan het Lasloods Thuis Diner tot uiterlijk een dag van tevoren bestellen.
Ophalen op vrijdag en zaterdag tussen 16:00 en 19:00 en op zondag tussen 12:00 en 17:00 in de Lasloods Drive Thru.

Christmas Table Club Styling Box

Wil je echt uitpakken en naast het kerstmenu van Michel Louws ook nog een sprankelende kersttafel neerzetten dit jaar? Het heerlijke menu vraagt natuurlijk om een prachtige tafel. Op basis van deze goed gevulde stylingbox en bijgeleverde instructies van The Table Club zet jij gemakkelijk zelf een pareltje neer! Geen hele zoektocht meer om alles tafeldecoratie bij elkaar te krijgen, kies een van de twee sfeervolle thema’s en tover jouw kersttafel gemakkelijk om tot een ware eye catcher!

Meer informatie nodig of andere aanvullende wensen? Wij denken graag mee! Stuur gerust een mailtje naar info@thetableclub.nl of een bericht via onze Instagram www.instagram.com/tableclub_/

Locatie

De Lasloods
Tweede Binnenhavenweg 8
4382 ZH Vlissingen

Gratis parkeren

Contact

info@delasloods.nl
+31 629215750