Direct reserveren

Reserveren

Om u hierover zo snel en gericht mogelijk te kunnen informeren, willen we u vragen onderstaand contactformulier in te vullen.


LET OP: uw reservering is pas denitief nadat we u een bevestiging hebben gestuurd. Deze kan in je spambox terecht komen, dus houd dat in de gaten.

louws’ lasloods

 

Na een lustig lustrum in de Timmerfabriek heeft chef Louws zijn kombuis-biezen ingepakt. Om slechts 350 hemelsbrede meters verderop weer neer te strijken. Velen zullen de Lasloods als evenementenlocatie al kennen,  maar niemand zal er ooit in kleine kring gedineerd hebben. Tot nu!

Louws, die nationeel en internationaal zijn strepen heeft verdiend, kookt altijd puur en creatief. Verwacht zoals voorheen een avond vol met gerechten om te watertanden en (Veilig) te delen, de beste seizoens-ingrediënten en een sprankelende exclusieve wijnselectie in wederom een nieuwe bijzondere locatie. 

Chef Peter Whaley is weer met veel liefs uit Londen gekomen, de messen van assistant-kok Jackson zijn geslepen, en gastvrouw Marianne en het bedieningsteam heten u zoals vanouds van harte welkom.

Voor 55 euro geniet je van twaalf verschillende gerechtjes. Vis, vlees en vega, zoet en kaas. Tafelwater, brood en olijfolie zitten daar altijd bij inbegrepen. Een culinaire belevenis in het nieuwste, oude industriële decor van Zeeland.

Locatie

De Lasloods
Tweede Binnenhavenweg 8
4382 ZH Vlissingen

Gratis parkeren

Contact

info@delasloods.nl
+31 629215750