verhuur

De Lasloods is te huur voor alle mogelijke soorten evenementen, zowel openbaar als besloten. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van het gebruik, de inrichting, een eventuele barfunctie, podium, licht en geluid, beveiliging, catering, etc.

Om u hierover zo snel en gericht mogelijk te kunnen informeren, willen we u vragen om onderstaand contactformulier in te vullen.

bereikbaarheid

De Lasloods is vanaf de snelweg A58 makkelijk en snel te vinden: aan het eind van de A58 bij de stoplichten linksaf richting Havens, gelijk rechtsaf over het spoor en dan ná de bushalte maar vóór de brug linksaf: Tweede Binnenhavenweg 8. In de directe omgeving van de Lasloods is volop parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer is onze locatie ook erg eenvoudig te bereiken. Vanaf NS station Walcheren is het ongeveer tien minuten lopen en buslijnen 56 en 58 stoppen vlak voor de deur (halte Prins Hendrikweg).

meer weten

Bent u geïnteresseerd in huur van de Lasloods? Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Lasloods? Vul dan onderstaand contactformulier in. We kunnen u op die manier snel en gericht aan een antwoord helpen.

contact
evenement vindt plaats vanaf:


bezoek

De Lasloods
Tweede Binnenhavenweg 8
4382 ZH Vlissingen

verhuurinformatie

Louk Peperkamp
info@delasloods.nl
+31 629215750